Oldal kiválasztása

Új lakások Debrecenben

A KV Lakopark lakásai elkeltek, de Debrecen belvárosában a Miklós és Szív utca sarkán épülő társasházban fenntartható kis lakások  még elérhetők. 

Megnézem az Új lakásokat

A KV Lakóparkban megtalálod álmaid otthonát

Értékálló befektetést keresel?

Eladó új építésű társasházi lakások Debrecen belvárosában, közvetlenül a beruházótól.

Azonnal költözhető lakások

 Pojektünk lakásai elérték a 100%-os készültséget. A teljes vételár kifizetése után, azonnal költözhetőek.
Biztonságos lakásépítési projekt! Nálunk a már megtekintett, kész új lakást vásárolhatja meg, nincs zsákbamacska, apróbetűs rész, rejtett költség.

Fizetési konstrukciók:

CSOK- ot és Hitelt igénylő ügyfeleink esetében , a 20% – hitelintézetek által elvárt – önrész  megfizetése után, az általuk meghatározott ütemben történik a vételár megfizetése. 

Készpénzes vásárlóink a vételár megfizetése után azonnal átvehetik a lakás kulcsait. 

Itt megnézheted az épülő és a már kész társasházat

Babaváró kölcsönnel és CSOK-kal lakást vásárló ügyfeleink számára egyedi fizetési ütemezési konstrukciót dolgoztunk ki, mely figyelembe veszi a banki fizetési kritériumokat is.

Ha kérdése van keressen minket:

+36 30 525 6407

+36 30 928 4747

 

kvlakopark@gmail.com

.

Új lakások Debrecenben

A KV Lakopark lakásai elkeltek, de Debrecen belvárosában a Miklós és Szív utca sarkán épülő társasházban fenntartható kis lakások  még elérhetők. 

Megnézem az Új lakásokat

A műszaki tartalomról itt olvashatsz

A projekt bemutatása

​Debrecen belvárosában épül ez a magas műszaki tartalommal és letisztult vonalvezetésű, modern építészeti megoldásokkal tervezett társasház.

Vevőink a lakások mérete tekintetében széles skálából válogathatnak. A lakások egy részéhez óriási napfényes teraszok tartoznak, amely akár grillsütő terasznak is kialakítható. A garázsok a mélyföldszinten, a lakások a földszinten, első és második emeleten, valamint a különlegesen kialakított penthouse szinten helyezkednek el.

A galériás megoldással kialakított lépcsőházban a tetőn elhelyezett üvegablakok, napközbeni természetes megvilágítást adnak. Az aulában megtarthatók a társasház lakógyűlései, de akár közös karácsonyi gyertyagyújtáshoz is látványos teret adhat.

A lakópark építkezését befejezően, 30% zöldterület kerül kialakításra az övezeti besorolásnak megfelelően.

A XXI. század elvárásainak megfelelő modern és korszerű építőanyagokkal, szigeteléssel, elektronikai rendszerekkel készülnek a lakások.

A lakások hidegburkolatai exkluzív kivitelben készültek.

A Piac utca, a hamarosan elkészülő Intermodális központ, Debrecen vasúti és közúti tömegközlekedési központja 8 perces sétával elérhető közelségben található. A közelben oktatási, egészségügyi létesítmények, kereskedelmi és szórakoztató központok egyaránt megtalálhatók. Az egyetemek épületei a társasház közvetlen közelében megálló trolikkal kényelmesen, gyorsan elérhetőek.

Debrecen folyamatosan fejlődő város, egyre bővülő egyetemével, növekvő ipari parkjaival, gazdasági és kulturális életének egyre szélesedő palettájával. Az általunk ajánlott ingatlanok mindezek figyelembevételével remek befektetési lehetőséget is kínálnak.

A projekt megvalósításához a város neves tervezőit, mérnökeit kértük fel:

 

Építész tervek: RESZLER ANTAL okl. építészmérnök, vezető tervező

INCZE LÁSZLÓ tervező szakmérnök

Statikai tervek: KISS IMRE Okleveles építőmérnök

Gépészeti tervek: LAKATOS IMRE Épületgépész vezető tervező

Villamos tervek: SASVÁRI GÁBOR Villamos tervező

Közlekedési tervek: MÁTÉ SÁNDOR Felelős szaktervező

 

Generálkivitelező:

Az épületet a Márkó – Bau Generál Kft. építi meg.

Felelős műszaki vezető: Luczay Márk

Műszaki ellenőr: Őri János

A projekt megvalósítással kapcsolatos jogi teendőket Dr. Szabolcsi Ákos ügyvéd úr, a Farkas és Nagy ügyvédi iroda látja el.

 

Átadás: 2020. nyara

 

Reméljük Ön is megtalálja lakásaink között álmai otthonát.

 

KV lakópark műszaki tartalom

1. Az épület szintjei

-parkoló szint, -magas földszint, -első emelet, -második emelet, – penthouse

2. Alapozás:

Az épület alapozása a statikai kiviteli terv szerinti kútalapozással készül. Az alaptestek és fejtömbök felett 30×50 cm keresztmetszetű monolit vasbeton talpgerenda és 20 cm vastag vízzáró padlólemez készül.

3. Falazás, födémek:

Az épület függőleges tartószerkezetét tekintve vegyes szerkezetű, vasbeton fal és pillér tartószerkezet . A mélyföldszinti falak 25 cm vastag monolit vízzáró vasbetonból készülnek. A külső illetve belső főfalak az emeleteken égetett kerámia 30 téglából falazottak. A válaszfalak 10 cm-es válaszfaltéglából falazottak.

A födémek monolit vasbetonból készülnek.

4. Lépcsők:

A lépcsők 3 karú, 18cm vastag monolit vasbeton szerkezetűek, járófelületeiken kerámia burkolatot kapnak, alsó oldaluk vakolt, festett.

5. Hőszigetelés:

A hőszigetelési rétegrendek szerkezeti vastagságának kialakítását az épületgépészeti tervfejezet, hőveszteség-számítási követelményei alapján méreteztük. A homlokzati falakon, a Porotherm 30-as vázkitöltő falazatokon 15 cm vastag, a 25 cm vastag monolit vasbeton falazatokra 20 cm vastag EPS polisztirolhab hőszigetelés kerül. A nedvességgel érintett helyeken XPS hőszigetelés készül. A mélyföldszint feletti födém alsó síkjának hőszigetelése BS1 D0 minősítésű 15 cm vastagságú, a tűzvédelmi előírások szerint. Az egyes rétegeknél a páratechnikai, technológiai – és vízszigetelési elveknek megfelelő, azokat kielégítő fóliázások és általános szigeteléstechnológiai rétegződések kerültek betartásra.

6. Épület körüli járda:

Az épület köré a telken belül 1m szélességű, 1% lejtésű, térkőburkolatú járda készül.

7. Bádogozás:

A lefolyócsatorna 0,5 mm-es antracit színű színes alumínium lemezből készül. A csatorna átmérője minimum 15,0 cm. A kéményeknél és az attikák fedésénél a szabványban előírt módon készül a bádogozás. Az ablakoknál 0,55 mm-es lemezből készül a párkány.

8. Vakolatok, homlokzatképzés:

A homlokzati hőszigetelésre korszerű vékony nemes vakolat kerül a homlokzati színtervnek megfelelően. A lábazati falon és a legfelső szint homlokzati burkolata ragasztott kőburkolat a homlokzati színtervnek megfelelően.

H1 – burkolat galambszürke színben (RAL 9007)

H2 – homlokzati nemes vakolat tört fehér színben (RAL 9002)

H3 – műanyag nyílászáró antracit szürke színben (RAL 7016)

H4 – porszórt fém korlát antracit szürke színben (RAL 7016)

H5 – homok fúvott üveg korlát

H6 – korcolt fémlemezfedés antracit szürke színben (RAL 7016)

H7 – ereszcsatorna antracit szürke színben (RAL 7016)

H8 – felülvilágító fém portál antracit szürke színben (RAL 7016)

9. Külső kapu:

A gépkocsi forgalom számára kétszárnyú 380cm szélességű, zártszelvényből készített kovácsoltvas hatású kapu automatizált, távirányítású kivitelben.

A gyalogos forgalom számára egy 110cm szélességű, elektromos zárral felszerelt, zártszelvényből készített, kovácsoltvas hatású kapu.

10. Külső nyílászárók:

Ablakok: Műanyag homlokzati nyílászárók Rehau 70 mm-es, 6-7 kamrás profilrendszer típusú, Hoppe kilincses, háromrétegű üvegezéssel ellátott fokozott hő- és hangszigetelésű műanyag nyílászárók, kívül antracit – belül fehér színben, belső oldalon fehér műanyag párkánnyal, külső oldalon antracit bádogozással kerülnek kialakításra. Az ablakok nyíló-bukó kivitelben készülnek.

A lakások és irodák homlokzati nyílászárói vakolható, antracit színű szerelő fedelű rejtett redőnytokkal és benne fehér színű kézi működtetésű műanyag redőnnyel vannak ellátva.

Épület bejárati ajtó: 170×235 6-7 légkamrás, korszerű műanyag tokszerkezet,kívül belül biztonsági fóliával ellátott RC2 biztonsági osztályú bejárati ajtó.

11. Az épület közös tereinek kialakítása:

Galériás megoldással, a lépcsőház központi részén egy hatalmas tetőablak biztosítja a természetes megvilágítást. A földszinten egy aula, közösségi tér kerül kialakításra, melyet a tetőablak napfénnyel áraszt el. A lépcsők és az aula padló kerámia burkolattal ellátott.

12. Lift:

Az épületben egy 8 személy szállítására alkalmas, összesen 630 kg engedélyezett teherbírású, 12,05m emelőmagasságú, 5 megállós, villamos hajtású személyfelvonó kerül beépítésre.

13. Garázsok, gépkocsibeállók:

A mélyföldszinten teremgarázsban kerülnek elhelyezésre, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az épület körüli járdaszinthez képest -1m-en van a padlóvonal. A lift erről a szintről indul. Padlózata nagy kopásállóságú ipari padló. 

14. Épületgépészet:

Fűtés: Az épületben a pincében kondenzációs kazánnal ellátott hőközpont került kialakításra. A gázkazánok teljesítménye: 2 x 45 kW. A kazánházi osztó-gyűjtőről látjuk el a rendszert fűtési vízzel, melynek hőmérséklete: 70/55 C. Lakásonként egy termosztát kerül elhelyezésre. Fűtési rendszer kialakítása: alacsony hőmérsékletű szivattyús melegvíz-fűtés. A lakásokban egy és kétsoros lapradiátorok kerülnek beépítésre a gépészeti kiviteli terv szerint. A hőmennyiségmérők az egyes lakásokon kívül, az erre célra kialakított szekrényben kerülnek közös elhelyezésre a hideg-meleg vízmérőkkel együtt.

Szellőzés: Az ún. belső terű helyiségeket gépi szellőzéssel látjuk el, melyek külön kapcsolóról, vagy a helyiségekben elhelyezett villanykapcsolóról működnek késleltetéssel. A belső terű helyiségeken kívül konyhai páraelszívókat is külön csővezetékkel vezetjük a lakásokon kívüli szerelőaknákon keresztül az épület lapos tetején elhelyezett építészetileg kialakított felépítményekbe. A konyhai berendezések (bútor, páraelszívó, gépek) az alapárban nem szerepelnek. A páraelszívó csatlakozási pontjai biztosítottak.

Víz, csatorna: Minden lakás vízvezetékrendszere külön mérőhellyel kerül ellátásra, korszerű műanyag csővel szerelve. A melegvizet a központi kazán szolgáltatja. A szennyvízcsatorna a városi közműhálózatba kerül bekötésre.

Mérőórák: A hideg, melegvíz órák, a villanyórák, valamint az egyedi hőmennyiség mérők a folyosón, lakásonként egyedi zárható szekrénybe kerülnek elhelyezésre, ami zavarásmentes mérőóra ellenőrzést tesz lehetővé a tulajdonos számára.

Lépcsőház: Temperált fűtéssel ellátott.

 

Az épületben lévő lakások kialakítása:

1. A belső ajtók fa szerkezetűek, dekorfóliázottak, tömör szárnyakkal. Az ajtólapok a WC és fürdő helyiségeken tömör betétesek, a többi helyen mélyen üvegezettek. A lakások bejárati ajtói biztonsági szerkezettel ellátottak.

2. Falak felületkezelése: Födémcsiszolás, kétszeri glettelés , diszperziós festéssel fehér színben.

3. Hidegburkolatok: A fürdőszobában a falak mennyezetig kerülnek csempézésre, a WC helyiségekben 150cm magasságig. A fürdőszoba, WC és a konyha padlója mázas kerámia burkolat, ragasztott kivitelben, hálósan rakva. A konyhaszekrényeknél 0,9-1,5m magasság között csempeburkolat kérhető. Hidegburkolatok bruttó 4400 Ft/nm anyagárúak. (Magasabb anyagárú falicsempe, illetve járólap választása esetén a különbözet a vevő részéről fizetendő, alacsonyabb anyagárú esetén azonban az eladó pénzvisszatérítésre nem kötelezett.)

Amennyiben díszcsík, egyéni mintázat kialakításra a vevő részéről igény jelentkezik, annak plusz költségét a felek egyéni megállapodásban határozzák meg.

Melegburkolat: A szobák 8mm vastagságú laminált padló burkolatot kapnak. (anyagár: bruttó 3100 Ft/nm, több színben választható)

4. Elektromos rendszerek: Lakásonként egyedi elektromos mérőóra méri a vételezett elektromos energiát. Minden helyiség alapkapcsolókkal, lámpahelyekkel ellátott. A lakásokban normál típusú, szabványos kapcsolók kerülnek elhelyezésre, világítótestek, csillárok nélkül. A kivitelezés szobánként 1db villanykapcsoló, 1db mennyezeti lámpahely, 2db dugalj és lakásonként 1db TV csatlakozó, 1db telefoncsatlakozó. Extra kapcsoló, vagy konnektor elhelyezése 12.000 Ft /db költségen kerül beszerelésre. A konyhában elektromos beépített tűzhely és sütő berendezés védőcsövezése kerül terveknek megfelelően kialakított helyre. Az internet csatlakozás lehetősége az egész épületben és külön lakásonként védőcsövezésre kerülnek, mely csövezésben az esetleges szolgáltatónak kell a végső kábelezést elvégeznie.

Minden lakás tartozéka a kaputelefon, riasztó védőcsövezés. Riasztó beépítése plusz díjazás ellenében, egyedi megállapodás alapján.

5. Klíma: A nappalihoz kiépített csövezés tartozik. Opcionálisan, a vevő külön költségére megrendelhető a további helyiségek csövezése is és akár minden szobába klímaberendezés kiépítése. A kültéri egységek elhelyezése a teraszokon, utcáról nem látható helyen lehetséges.

6. Árnyékolás: Homlokzati nyílászáróknál a redőnytokok, redőnyökkel kialakításra kerülnek.

7. Fürdőszoba, WC: Mofém és Alföldi szaniterekkel szerelve.

Egyéb tudnivalók:

8. A dokumentációban feltüntetett helység méretek, vakolat és falburkolat nélkül értendők!

9. A lakások ára , bútorok, valamint egyéb berendezési tárgyak árát nem tartalmazza. ( pl. konyhabútor, tűzhely, konyhai páraelszívó, beépített szekrény, mosógép, stb.)

10. A műszaki tartalom tartalmazza a közművek rákötési díjait, a közművek kialakításának, tervezésének és kiváltásának költségeit, illetve a közműépítés díját.

11. A televíziós és a vezetékes távközlési szolgáltató céggel a kapcsolatot a vevő köteles felvenni a szolgáltatásoknak a lakásba történő bevezetése érdekében.

12. Az áram és vízórák esetében a szolgáltatókkal a vevők közvetlenül szerződnek, míg a gázszolgáltatóval a társasház köt szerződést.

13. Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy a műszaki tartalom részleteiben szükség esetén, változtatásokat eszközöljön, mely a lényegi tartalmat nem változtatja meg.

 

 

Építtető: Alfa Telep Kft.

Eladó új lakások
Debrecen Belvárosában

;

Lakásaink mérete és elosztása széles skálán mozog. 29-71m² közötti méretű, nagyrészt két hálószobával kialakított, egyes esetekben akár 30m2-es terasszal megépített lakások közül válogathatnak vásárlóink. Az épület legfelső szintjén exkluzív penthouse lakások kaptak helyet.

Válogasson, Debrecen belvárosában a Postakert városrészben található,

eladó új építésű lakásaink közül.

%

Készültségi szint

Még elérhető lakások:

 a KV Lakóparkban minden lakás elkelt

ELKELT

Debrecen, Külsővásártér 15.
„C” épület III. emelet 18.

Költözhető, kész új építésű lakás.

PENTHOUSE

C 18

Lakás mérete: 56,00 m²
Terasz mérete: 32,02 m²

Lakás főbb jellemzői:
  • PENTHOUSE lakás
  • Ingatlan állapota: új építésű
  • harmadik emeleti elhelyezkedés,
  • tágas, napfényes terasz,
  • házközponti fűtés egyedi méréssel ,
  • jó megközelíthetőség,
  • lift van,
  • könnyen kiadható, profitáló befektetés,
  • 1 vagy 2 gyerekre CSOK igénybe vehető!

A lakásokhoz igény szerint zárt garázs/teremgarázs és/vagy szabadtéri magán parkoló is vásárolható!

Készültségi állapot: 2020. szeptember 15.-től beköltözhető

Átadás: 2020. III. negyedév

Ár

alaprajzok

parkolók, garázsok

 

Parkoló kódja Gk. tároló típusa Mérete alapterület/m² Brutt ár /Ft
BG 04 zárt garázs normál méretű 14,5 4.200.000
BG 16 teremgarázs normál méretű 13,81 2.900.000

Miért a KV Lakóparkban válassz új lakást?

Debrecen belvárosában, Postakertben épül ez a magas műszaki tartalommal és letisztult vonalvezetésű, modern építészeti megoldásokkal tervezett társasház.

A ‘C’ épület lakásaihoz szabadon választhat, zárt garázsok, teremgarázs és szabadtéri gépkocsi beállók közül. Vevőink a lakások mérete tekintetében is széles skálából válogathatnak.

A lakások egy részéhez óriási napfényes terasz tartozik, amely akár grillsütő terasznak is kialakítható.

A garázsok a mélyföldszinten, a lakások a magasföldszinten, első és második emeleten, valamint a különlegesen kialakított penthouse szinten helyezkednek el. A házban a belépőket aula fogadja. A galériás megoldással kialakított lépcsőházban a tetőn elhelyezett hatalmas üvegablak részben biztosítja a napközbeni megvilágítást. Az aulában megtarthatók a társasház lakógyűlései, de akár közös karácsonyi gyertyagyújtáshoz is látványos teret adhat. A lakópark építkezését befejezően, 30% zöldterület kerül kialakításra az övezeti besorolásnak megfelelően.

A XXI. század elvárásainak megfelelő modern és korszerű építőanyagokkal, szigeteléssel, elektronikai rendszerekkel készülnek a lakások.

A Piac utca, a hamarosan elkészülő Intermodális központ, Debrecen vasúti és közúti tömegközlekedési központja 10 perces sétával elérhető közelségben található. A közelben oktatási, egészségügyi létesítmények, kereskedelmi és szórakoztató központok egyaránt megtalálhatók. Debrecen folyamatosan fejlődő város, egyre bővülő egyetemével, növekvő ipari parkjaival, gazdasági és kulturális életének egyre szélesedő palettájával. Az általunk ajánlott ingatlanok mindezek figyelembevételével remek befektetési lehetőséget is kínálnak. A projekt megvalósításához a város neves tervezőit, mérnökeit kértük fel.

 

Nálunk benne van az árban:

Z
LIFT, ami már a parkoló szintről indul
Beépített redőnytok, redőnyökkel 
3 rétegű, hang és hőszigetelt külső nyílászárók
Plafonig csempézett fürdőszoba
Klíma előkészítés a nappaliban
Falazott, csempézett kádelőlap
Hidegburkolatok bruttó 4400.- Ft/m2 anyagáron
Melegburkolatok bruttó 3100 Ft /m2 anyagáron

CSOKOT
Igényelnél?

Z
Lakáskasszád van? CSOK-ot igényelnél? Hitelfelvételben gondolkodsz?
Nem probléma, gyere és beszéljük át a lehetőségeket.
Lakásaink nagy részénél fennállnak a Családi Otthonteremtési Kedvezmény  igénybevételéhez szükséges feltételek.
Személyes banki ügyintézőt tudunk ajánlani több pénzintézetnél, aki segít  az igényléssel kapcsolatos procedúra lebonyolításában.

Kivitelezés

FELELŐS MŰSZAKI KIVITELEZÉS

Lakásodat gondosan kiválasztott generálkivitelező építi meg. Kellő szakismerettel, tapasztalattal, gépekkel, szakemberekkel és neves referenciákkal rendelkezik ahhoz, hogy álmaid lakása határidőre és tökéletes minőségben kerüljön átadásra.

LEGMODERNEBB ÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIA

 • Profi tervezőgárda alkotta tervek
• Legújabb hőtechnikai
és építési szabványoknak megfelelően épül a lakásod, ami költséghatékonyabbá teszi
az életed!

VÁLASZTHATSZ HATALMAS TERASZOS LAKÁST

• Kertgondozással, fűnyírással nem kell bajlódnod, mégis óriási a szabad tered.
• Felállíthatsz egy saját grill teraszt vagy..

 

BELVÁROSI OTTHONOD LESZ

Minden közel van, ezért legalább 10 perccel később kelhetsz. 
Új lakás Debrecen belvárosában: KV Lakópark!

Tervezők:

Építészet

Reszler Antal
vezető tervező

Incze László
tervező szakmérnök

Summa-Art Kft.

Statika

Kiss Imre
okleveles építőmérnök

Elektromos

Sasvári Gábor
Villamos tervező

+

Közlekedési tervek

Máté Sándor
szaktervező

Terv-Tár Bt.

Gépészet

Lakatos Imre
Épületgépész
vezető tervező

Energosolar Kft.

Generálkivitelező:

Felelős műszaki vezető: Luczay Márk

Műszaki ellenőr:

Őri  János